MENy

Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.

(fra 18.00)

KJØKKENET BESTEMMER

Gravlaks, Marinert Agurk, Dill og Granskudd

(Fisk, Sesam, Egg, Sennep)

Rødbete, Chevre, Krumkake

(Gluten, Laktose)

Sild, Rømme, Sylta potetgull

(Fisk, Laktose)

Reintungenuggets, Einebærmayo, Solbærgel

(Egg, Gluten)

Fesk og Beiken

(Fisk, Laktose)

Bær, Mjødurt, Tonka

(Gluten, Laktose)

(fra 15.00)

3 rettErs meny

Vår 3 retters kan endres fra dag til dag så ring gjerne for å sjekke hva vi serverer den aktuelle dagen!

Meny: 1245,-

3 retters 795,-
Drikkeparing: 1045,-/545,-

Julespesial:

Pinnebog

——
(Eng: cured Lamb rack)

servert med klassikerne kålrabistappe, sjy og potet.

En bog er mye kjøtt til 2 stk og holder til 3.

Pris: 1200 pr kilo (bogene veies på plass)

Reserve a table