MENy

Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.

(fra 18.00)

KJØKKENET BESTEMMER

Marinert råreke

(Skalldyr, Gluten)

*Tomat, Rømme, Purre

(Sennep, Egg)

Takoyaki med røkt torsk, ramsløkmayo, bonitoflak

(Soya, Fisk, Egg)

Grilla kalvebrissel

(Laktose, Gluten, Sulfitt)

Dagens fisk, saus på grilla bein

(Fisk, Laktose, Nøtter)

Rabarbra iskrem, Brunost, Krumkake

(Laktose, Gluten)

***

(Fra 16:00)

3 RettERS

Gulrot, Geitost, Purremayo

(Laktose, Egg, Gluten)

*Fisk, Dukkah, Bergamot

(Fisk, Laktose)

*Rabarbra, Bringebær, Brunost

(Laktose, Gluten)

Meny: 1045,-
Drikkeparing: 995,-/495,-

3 retters 745,-