
MENy
Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.
(fra 18.00)
KJØKKENET BESTEMMER
Marinert råreke
(Skalldyr, Gluten)
Hvit asparges, karamellisert fløte, granola, Løyrom from Kalix
(Laktose, Fisk, Egg)
Takoyaki med røkt torsk, ramsløkmayo, bonitoflak
(Soya, Fisk, Egg)
Grilla kalvebrissel
(Laktose, Gluten, Sulfitt)
Dagens fisk, saus på grilla bein
(Fisk, Laktose)
Rabarbra iskrem, bærsaus
(Laktose, Gluten)
***
(Fra 16:00)
3 RettERS
Hvit asparges, karamellisert fløte, granola, løyrom
————
Dagens fisk, saus på grilla bein
————
Rabarbra iskrem, bærsaus
Meny: 1045,-
Drikkeparing: 995,-/495,-
3 retters 745,-