
MENy
Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.
(fra 18.00)
KJØKKENET BESTEMMER
Marinert råreke
(Skalldyr, Gluten)
*Tomat, Rømme, Purre
(Sennep, Egg)
Takoyaki med røkt torsk, ramsløkmayo, bonitoflak
(Soya, Fisk, Egg)
Grilla kalvebrissel
(Laktose, Gluten, Sulfitt)
Dagens fisk, saus på grilla bein
(Fisk, Laktose, Nøtter)
Rabarbra iskrem, Brunost, Krumkake
(Laktose, Gluten)
***
(Fra 16:00)
3 RettERS
Gulrot, Geitost, Purremayo
(Laktose, Egg, Gluten)
*Fisk, Dukkah, Bergamot
(Fisk, Laktose)
*Rabarbra, Bringebær, Brunost
(Laktose, Gluten)
Meny: 1045,-
Drikkeparing: 995,-/495,-
3 retters 745,-