MENy

Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.

(fra 18.00)

KJØKKENET BESTEMMER

Marinert råreke

(Skalldyr, Gluten)

Hvit asparges, karamellisert fløte, granola, Løyrom from Kalix

(Laktose, Fisk, Egg)

Takoyaki med røkt torsk, ramsløkmayo, bonitoflak

(Soya, Fisk, Egg)

Grilla kalvebrissel

(Laktose, Gluten, Sulfitt)

Dagens fisk, saus på grilla bein

(Fisk, Laktose)

Rabarbra iskrem, bærsaus

(Laktose, Gluten)

***

(Fra 16:00)

3 RettERS

Hvit asparges, karamellisert fløte, granola, løyrom

————

Dagens fisk, saus på grilla bein

————

Rabarbra iskrem, bærsaus

Meny: 1045,-
Drikkeparing: 995,-/495,-

3 retters 745,-